Sponsoren Ride, Run & Bike 2018

Sponsoren Ride, Run & Bike 2018

Zonder sponsoren géén evenement, wij zijn dan ook super blij met onze sponsoren voor deze 2e editie van Ride, Run & Bike. Hoofdsponsor van ons evenement is Hoef & Haag; Nieuw dorp aan de Lek.

Hoef en Haag nieuwbouw in Vianen

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek. Of je nou starter of doorstromer bent, wilt kopen of huren: in Hoef en Haag vind je altijd een woning die bij jouw wensen past.  Neem gerust eens een kijkje op de website voor het huidige woningaanbod. https://www.hoefenhaag.nl/woningen

Verder willen wij zeker onderstaande sponsoren niet vergeten!

Emiel Al

Emiel AL VOF is gevestigd in de historische binnenstad van Vianen. Centraal gelegen in Midden Nederland tussen de A2 en de A27. Een speciaal zaak op het gebied van luxe hang- en sluitwerk, veiligheidsbeslag, sloten (het maken en vervangen), sleutels, inbraak preventie en herstellen bij inbraak schade, kluizen, deuren, brievenbussen, naamborden en badkamer accessoires. Voor particulieren, aannemers en architecten.

Autobedrijf Smit

Autobedrijf Smit is gevestigd te Zeist. U kunt hier terecht voor APK, onderhoud en reparatie van uw auto. Tevens houden zij zich bezig met de in- en verkoop van auto’s.

Paard op de foto

Voor alles op het gebied van paardenfotografie bent u bij Paard op de foto aan het juiste adres. Of het nu gaat om concoursfoto’s, op locatie of andere evenementen: u kunt Paard op de foto inschakelen voor professionele paardenfotografie.

AA drink

Voor elk moment in de sport heeft AA Drink de juiste sportdrank. Zowel vooraf, tijdens als na het sporten.

EquiStitch
In de borduurstudio van EquiStitch kunnen diverse paardensport artikelen met naam, afbeelding of logo worden geborduurd. Tevens worden er plastrons ontworpen en gemaakt en andere bijpassende artikelen die je wedstrijdoutfit compleet maken.

Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek

Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek is een dierenartsenpraktijk gevestigd in Odijk en Schalkwijk. Je kunt hier terecht met gezelschapsdieren, paarden, landbouwhuisdieren.

White Vision

White Vision biedt verschillende DJ shows, in verschillende thema’s, aan zowel particulier als zakelijk. Hierbij komen licht, geluid en entertainment samen en zorgen voor een onvergetelijk eindresultaat.

Tuincentrum Huiting

Bij tuincentrum Huiting kunt u onder andere terecht voor planten, meststoffen, bestrijdingsmiddelen en tuingereedschap. Ook kunnen de medewerkers een compleet beplantingsplan voor uw tuin ontwerpen.

Zas & Fratsen

Zas en Fratsen is gevestigd op de Voorstraat in Vianen. U kunt hier onder andere terecht voor heerlijk belegde broodjes, high tea, of een avondhap op vrijdagavond.