Verslag Open dag + winnaars win acties!

Geslaagde Open dag

Afgelopen zaterdag heeft er weer een Open dag plaatsgevonden op onze locatie.

Gedurende de Open dag gaf bekende vlogger Jesse Drent drie clinics en een demonstratie. Jesse houdt zich voornamelijk bezig met vrijheidsdressuur. Vrijheidsdressuur is het aanleren van oefeningen zonder dwang in zoveel mogelijk vrijheid. Hierbij kun je denken aan oefeningen zoals het steigeren, liggen en het buigen. 

Tijdens de clinics werd er op spelende wijze verschillende ‘trucjes’ aangeleerd aan de paarden, waarbij plezier (voor het paard) te allen tijde voorop stond! ’s Middags gaf Jesse een demonstratie met zijn eigen pony Matcho. De shetlander wist iedereen te vermaken met zijn soms ondeugende trucjes.  Na afloop van de show was het tijd voor een Meet & Greet, waarbij iedereen de mogelijkheid had om met Jesse en Matcho op de foto te gaan. Ook kon er een handtekening van Jesse of een kusje van pony Matcho gescoord worden.

Jesse Drent Meet & greet

Dit jaar werd er ook weer een heuse stokpaardjesrace gehouden. Na twee hele spannende voorronden bleven er 10 deelnemers over die mochten strijden voor de hoofdprijs, een stokpaardje! De finale werd uiteindelijk gewonnen door Aimée Jaeger met een hele snelle tijd van 0.10,07 seconden.

Uiteraard was er ook de mogelijkheid om een rondje op een van de lieve manegepony’s te rijden, bij de manegelessen te kijken, je uit te leven of een frietje te scoren bij de frietkraam!

Tijdens deze dag waren er twee winacties waarmee je kans kon maken op een privéles en een gevulde poetskoffer. De Stal Bosgoed kleurplaat kon ingekleurd worden om kans te maken op de poetskoffer. Om kans te maken op de privéles diende er geraden te worden hoeveel paardensnoepjes er in de snoep pot zaten.

We hebben veel uiteenlopende antwoorden ontvangen over het aantal paardensnoepjes die er in de snoeppot zaten. Het enige juiste aantal was 266 paardensnoepjes. Carmen Lammers van Toorenburg gokte op 264 paardensnoepjes en zat daarmee het meeste dichtbij het juiste antwoord. Gefeliciteerd Carmen, jij hebt een privéles gewonnen op één van onze lieve manegepony’s!

Diegene die onze kleurplaat het mooist heeft ingekleurd is Martain den Ridder! Gefeliciteerd Martain de poetskoffer is voor jou!

Kleurplaat winactie

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Open dag en zien iedereen graag volgend jaar weer!